Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση των προτάσεων του Υποψήφιου Προέδρου ΔΣΑ Δημήτρη Αναστασόπουλου και του συνδυασμού για τον ΔΣΑ, τον Δικηγόρο και τη Δικαιοσύνη

26-10-2017 10:50

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΣΑ, ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

Χθες, πραγματοποιήθηκε, στο Μικρό Παλλάς, η παρουσίαση των 60 + 1 προτάσεων του υποψηφίου Προέδρου ΔΣΑ, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου και του συνδυασμού αυτού «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!» για τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Δικηγόρο και την Δικαιοσύνη με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος παρουσίασε στο κατάμεστο από δικηγόρους θέατρο τις αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται το πρόγραμμα, την αποτελεσματικότητα, την αξιοπρέπεια, την αριστεία, την ελευθερία και την ισότητα. Με βάση αυτές τις αξίες έχουν αναπτυχθεί 61 προτάσεις που εξειδικεύονται σε πέντε θεματικές, τον Δικηγορικό Σύλλογο, την Εκπροσώπηση του Δικηγόρου, το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Σύστημα του Δικηγόρου, την ειδική μέριμνα για τον Δικηγόρο, τη Βελτίωση της απονομής της Δικαιοσύνης, 61 προτάσεις οι οποίες είναι άμεσα υλοποιήσιμες και έχουν σχεδιαστεί με μεθοδικότητα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος κάλεσε δίπλα του και παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους του συνδυασμού του όσο και τα μέλη της συντακτικής ομάδας του προγράμματος που έχουν συνθέσει τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν, θέλοντας να δείξει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ότι είναι εδώ για να ενώσει όλες τις γενιές, όλους τους δικηγόρους για να κάνει τον ΔΣΑ 1ο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στην σπουδαία εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος δικηγόρων μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι νομικοί, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

   

Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!»
 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου

Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού μας
6974 704 780
press@metodikigoro.gr
Konstantina Dimitrakopoulou


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος