Γιαννούλας Φώτης

Γεννήθηκε το 1979 στη Λάρισα, όπου και ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Αστικού Δικαίου του ιδίου Πανεπιστημίου (2003). Είναι Δικηγόρος Αθηνών (2003). Είναι ιδρυτής και διαχειριστής εταίρος της δικηγορικής εταιρείας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ασχολούμενος κατά κύριο λόγο με υποθέσεις Αστικού και Εμπορικού Δικαίου, έχοντας περαιτέρω εξειδίκευση στο Δίκαιο της Αναγκαστικής Εκτέλεσης, το Πτωχευτικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, ενώ από το 2016 έχει υπάρξει εισηγητής σε σεμινάρια και διαλέξεις σε ζητήματα σχετικά με το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο. Αρθρογραφεί επί νομικών, πολιτικών και γενικότερων κοινωνικών θεμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στο προσωπικό blog που διατηρεί (fotisgiannoulas.blogspot.com).

Ασχολείται από την αρχή της δικηγορίας του με το δικηγορικό συνδικαλισμό, τόσο ως μέλος του ΔΣ της ΕΑΝΔΑ (2008-2010), όσο και με την ενεργή συμμετοχή του σε δικηγορικές παρατάξεις. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης.

Είναι παντρεμένος με την Παυλίνα Σπανού και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ανδριάνα, ηλικίας 13 και 11 ετών αντίστοιχα. 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Έλενα Γκερέκου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6936 386 433
elenagkerekou@gmail.com


Μαρία Πιτσάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6974 416 362
m.pitsaki@xenakis-pitsaki.gr


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος