stinpraxi
drasi

Κατσαμπέρης Γιώργος

Με καταγωγή από το Ν. Ηλείας, πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας, εισήχθην στη Νομική σχολή Αθηνών το έτος 1998 και έλαβα το πτυχίο μου το έτος 2003. Το 2005 ξεκίνησα μόνος μου τη δικηγορία.

Το Σεπτέμβριο του 2006 άνοιξα το δικό μου δικηγορικό γραφείο και από το έτος 2008 μαζί με τον Ηλία Πανταζή δημιουργήσαμε το γραφείο μας στην οδό Αλεξάνδρας αρ. 100. Σήμερα μαζί με τον Γιαννικόπουλο Κανέλλο, τον Κοτσαρίνη Αλέξη και την Χριστίνα Τσιαλτζή λειτουργούμε τη Δικηγορική εταιρεία ΠΑΝΤΑΖΗΣ- ΚΑΤΣΑΜΠΕΡΗΣ- ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και το διακριτικό τίτλο PKG LAWFIRM.

Διετέλεσα νομικός Σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις και, από το έτος 2013, εξωτερικός Συνεργάτης στο Δ. Λαυρεωτικής. Από το 2022 είμαι Δικηγόρος του Δ. Λαυρεωτικής με σχέση έμμισθης εντολής.

Το 2016 ασχολήθηκα ενεργά και εκπροσώπησα τους κατοίκους της περιοχής μου σε μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, το οποίο έληξε με επιτυχία ύστερα από απόφαση του ΣΤΕ το έτος 2021.

Πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Δικηγόροι πρέπει να ζουν από τη Δικηγορία, υπερασπιζόμενοι τους εντολείς τους και προστατεύοντας τα δικαιώματά τους έναντι κάθε εξουσίας που αυθαιρετεί.

Με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο γιατί είναι εκπρόσωπος της γενιάς μας και γνωρίζει ότι η αδικία γεννά την πολιτική πράξη.



 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Μαρία Πιτσάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6974 416 362
m.pitsaki@xenakis-pitsaki.gr


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος