Σημαντική εκδήλωση της Παράταξης μας για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας 29-2-2024

04-03-2024 23:26

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 η δημόσια συζήτηση που οργανώθηκε από τον Συνδυασμό μας «Με Το Δικηγόρο» με ενέργειες του Δημήτρη Αναστασόπουλου, Συμβούλου ΔΣΑ και επικεφαλής του Συνδυασμού μας και του Φώτη Γιαννούλα, Σύμβουλο ΔΣΑ, με θέμα «Δικονομία Out of The Box». Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι πιθανές αλλαγές που κρίνονται αναγκαίες στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και συναφή νομοθετήματα με στόχο την βελτίωση του χρόνου και της ποιότητας απονομής της Πολιτικής Δικαιοσύνης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ουσιαστική συμμετοχή στον διάλογο που έλαβε χώρα ο Προϊστάμενος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Χρ. Λινός, ο Εφέτης του Εφετείου Αιγαίου κ. Β. Πορτοκάλλης, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Απ. Τσουκαλάς, ο καθηγητής Αστικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αντ. Καραμπατζός, ο αναπληρωτής καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ι. Δεληκωστόπουλος, ο αναπληρωτής καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Β.Χατζηιωάννου, και οι δικηγόροι Γ. Κόντης (ΔΝ), Θ. Σαρατσιώτης, Μ. Υψηλάντη, Γ. Ζαχαρόπουλος, Δ.-Π. Τζάκας, Κ. Παπαδιαμάντης, Χ. Παπαδοπούλου, Μ. Γιαννακάκις, Σπ. Λάλας, Δ.Παπαγγελό-πουλος, Ι.Καλλές, Ν. Μουσσάς, Ε. Πάσχου, Γ. Ψυχογυιού, Β. Δάσκας, Κ. Τσιώνα, Θ. Παυλόπουλος, Κ. Θεοδοσίου, Στ. Σταυρίδης.

Η δημόσια διαβούλευση θα συνεχιστεί με την θέση σε εφαρμογή μιας πλατφόρμας που ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

Το βιντεοσκοπημένο κείμενο της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ: 

https://youtu.be/CUULmc2A7GA

 

Παρατίθενται στιγμιότυπα της εκδήλωσης: 




 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Έλενα Γκερέκου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6936 386 433
elenagkerekou@gmail.com


Μαρία Πιτσάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6974 416 362
m.pitsaki@xenakis-pitsaki.gr


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος