Επείγουσα ανακοίνωση για τα ζητήματα των προθεσμιών και των δικασίμων που ανακύπτουν ενόψει της αυριανής καθολικής απεργίας

27-02-2024 16:18

Κατόπιν ενημέρωσης του μέλους του Συνδυασμού μας, Φώτη Γιαννούλα με τον Προϊστάμενο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Δικαστηρίου κ. Λινό, ενημερώνουμε τους συναδέλφους για τα εξής αναφορικά με ρυθμίσεις που θα λάβουν χώρα εν όψει της αυριανής απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων:

- Αύριο 28/2/2024 θα εκδοθεί πράξη από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου, με την οποία θα παρατείνεται για μία (1) μέρα η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων και προσθήκης αντίκρουσης που κανονικά συμπληρώνεται αύριο, 28/2.

- Όσες υποθέσεις ματαιωθούν λόγω της απεργίας των γραμματέων θα επαναπροσδιορισθούν οίκοθεν βάσει του άρθρου 260 παρ. 4 ΚΠολΔ.

- Θα δοθεί οδηγία προς τους δικαστές που θα ανέβουν αύριο στις έδρες να επιδείξουν ανοχή και να μην σπεύδουν να δικάζουν-ματαιώνουν υποθέσεις σε περίπτωση στις οποίες δεν θα έχουν προσέλθει έγκαιρα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και να αναμένουν την τυχόν καθυστερημένη προσέλευσή τους.

 


 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Μαρία Πιτσάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6974 416 362
m.pitsaki@xenakis-pitsaki.gr


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος