Ηλεκτρονική Παρακολούθηση των ποινικών δικογραφιών και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και σε 5 ακόμα Εισαγγελίες.

12-05-2021 13:31
Mετά από συνεχή, επίμονη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, αύριο έχει προγραμματιστεί να υπογραφούν τα Μνημόνια Συνεργασίας για την ηλεκτρονική παρακολούθηση - real time - των εξής ακόμα Εισαγγελιών:
  • Εισαγγελία Εφετών Αθηνών
  • Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών Πειραιά
  • Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών Θεσσαλονίκης
  • Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας
Και τις αμέσως επόμενες ημέρες (ελπίζουμε μέχρι Δευτέρα) θα ενεργοποιηθεί η εφαρμογή και για αυτές μέσω portal. Έτσι, από το γραφείο μας, θα μπορούμε να παρακολουθούμε σε πραγματικό στάδιο την κίνηση της υπόθεσης μας!
Σε ό,τι αφορά τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών, η αναζήτηση θα γίνεται όπως γίνεται ήδη στην Αθηνών (από 26/4 μέχρι σήμερα περί τις 40.000 αναζητήσεις!)
 
Σε ό,τι αφορά τις Εισαγγελίες Εφετών, η αναζήτηση θα γίνεται με τον Αριθμό Δικογραφίας (ΑΔ) που θα παίρνει η κάθε δικογραφία στην Εφετών (στις δικογραφίες που από Πρωτοδικών στέλνονται Εφετών τον ΑΔ θα τον παίρνουμε πάλι μέσω portal, από την αναζήτηση στην πρωτοδικών).
 
Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για μια μικρή επανάσταση του αυτονόητου στην καθημερινότητα μας. Επιτέλους θα εξοικονομήσουμε πολλές ώρες όχι μόνο για τις υποθέσεις στην Αθήνα, αλλά και για Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, που μέχρι τώρα είμαστε αναγκασμένοι να ψάχνουμε τρόπους ενημέρωσης. Αντίστοιχα βέβαια και οι συνάδελφοι της περιφέρειας.
 
Πιστεύω να μην έχουμε απρόοπτα και πολύ σύντομα να είναι σε παραγωγική λειτουργία όλα!
Ακόμα μια φορά οφείλονται πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν, για αυτή τη συλλογική προσπάθεια, που είναι ακριβώς οι ίδιοι που αναφέραμε ονομαστικά και κατά την ανακοίνωση για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 
Εννοείται συνεχίζουμε τις προσπάθειες και για άλλες διαδικασίες.


 
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας
6944 585 396
d.anastasopoulos@metodikigoro.gr
Dimitris Anastasopoulos


Μαρία Πιτσάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
6974 416 362
m.pitsaki@xenakis-pitsaki.gr


© 2023
ΜεΤοΔικηγόρο
Δημήτρης Αναστασόπουλος